SERVISNA OPREMA ZA TURNO ALI NAVADNO SMUČANJE

Ste že večkrat razmišljali, da bi si kupili nekaj opreme za servis smuči, pa si niste upali, ker nimate pojma kako se ta orodje sploh uporablja. V ta namen smo pripravili novost, ki vam bo olajšala nakup opreme ali pa samo dopolnila vaše znanje, ki ga že imate. To pa so svetovanja oziroma tečaji priprave smuči, ki smo jo pripravili v sodelovanju z podjetjem Tesma Šport, in zavzemajo:

  1. pravilne ali osnovne priprave smuči, katero lahko opravljate doma sami.
  2. v sodelovanju z podjetjem Tesma Sport, pa si boste lahko tudi kupili orodje ter maže katere potrebujete za servisiranje smuči.
  3. Nakup opreme je možen že na sami predstavitvi, po aktualnih cenah in popustih, ki jih imajo v podjetju Tesma sport.
  4. Tečaj stane na osebo 65 eurov ali nakup opreme nad 120 eur.
  5. Predstavitev se izvaja lahko v v prostorih kluba ali v trgovini ali povsem individualno na vašem domu.

 

Izbrano oprema, ki je na spletni strani Obrisa, je možno kupiti direktno preko nas na sami predstavitvi. Prav tako pa preko nas lahko kupite vso ostalo opremo, ki si jo lahko ogledate direktno na spletni strani: http://www.tesmasport.si/

NAROČILA, informacije in povpraševanje za cene sprejemamo na:
031 222 921 ali  obrisi14@gmail.com

Osnovna oprema za pripravo smuči, ki jo začetnik potrebuje za domači servis (priporočilo in oprema servisa Obris):

shot038

HOLMENKOL MIZA ZA SERVIS SMUČI ALPIN/NORDIC 2.0

Profesionalna robustna Holmenkol miza za servis smuči ima enostaven pregibni mehanizem in je nastavljiva po višini. Dodatna spodnja polica omogoči shranjevanje orodja in pripomočkov. Poleg mize je še v setu stojalo za smuči, dva stranska profila in torba za shranjevanje.

shot039

SNOLI VIALA FINSKA PILA – 250MM, CUT 1 (FINA)

Fina pila 250mm×25mm – Cut 1 (12zob/cm). Pila za fino brušenje robnikov, ki zadovoljuje potrebe poklicnih serviserjev. V etuiju.

M ŠPORTNA OPREMA ALUMINIJASTI KOTNIK Z REŽO

Aluminijasti kotnik M Športna oprema za brušenje stranskega dela vaših robnikov. Pilo enostavno s kleščami pritrdite na kotnik in zbrusite robove na stranskem delu smuči ali snowborda. Primeren za uporabo z vsemi vrstami pil in kamnov.

KLEŠČE ZA KOTNI NASTAVEK – MOČNEJŠE

Klešče za kotni nastavek z močnejšo vzmetjo. Z uporabo klešč vam pila nikoli ne bo zdrsnila iz kotnika.

HOLMENKOL GUMA ZA POLIRANJE ROBNIKOV

Guma za razostritev robnika, za poliranje ter pobiranje ostrine iz robnikov. Ko končate piljenje z diamanto pilo ali kamnom, razostrite ekstremno oster robnik v sprednjem in zadnjem koncu smuči/deske ( približno 10cm ).

HOLMENKOL DIAMANTNE PILE DMT, V ETUIJU, 110MM

Holmenkol diamantne pile DMT so namenjene izključno ostrenju robnikov in odstranjevanju mikroskopskih opilkov, ki vplivajo na vozne lastnosti samih smuči ali snowboarda. Za poliranje ali končno brušenje po tem, ko ste stranski del robnikov nabrusili že z običajno pilo. Le tako lahko zagotovite enakomerno ostrino robnika. Pila je v etuiju.

PROSHARP – NOŽ ZA FENOL SKIMAN

SkiMan PRO SHARP World Cup nož za feno z ležaji in okroglim titanium nožem. Za smuči z zelo trdimi stranskimi robovi.

GUMICE ZA OKOVJE, SNOLI

Gumice uporabite pri servisu smuči, za zavore pri okovju, 10kom ali 200km. Slika je simbolična.

POLIRNE KRPE – RDEČE

Krpa za drsno oblogo, za čiščenje pred voskanjem in poliranje podlage, po voskanju.
Set: 4 kom.

VPENJALO SKIMAN ZA FREERIDE SMUČI – 150MM

Skiman primeži za freeride/freestyle smuči, širše v srednjem delu. Trodelni komplet primežev, krajna dva sta nastavljiva po višini.

LIKALNIK ZA SMUČI SKS MODEL 4200

SKS (Kunzmann) likalnik za smuči z dvojno likalno ploščo, za nanašanje vročih voskov, 90° C do 180° C, 230V, 1000W. Omogoča zelo natančno nastavljanje temperature, ter enakomerno porazdelitev toplote.

PROFESIONALNO PLEKSI STRGALO – 4 MM

Profesionalno strgalo narejeno iz pleksi stekla – micro cut. Primerno za odstranjevanje voska iz smuči in smučarskih desk ter za čiščenje drsne obloge. Lahko se uporablja tudi za odstranjevanje ledu iz zamrznjenih šip avtomobila.

SKIMAN PRIPRAVA ZA OSTRITEV STRG

Skiman priprava za ostritev strgal, z grobo radialno pilo (100mm). Primerno za strgala 3mm in 5mm vseh dolžin.

HOLMENKOL UNIVERZALNI VOSEK PINK V PLOŠČI

Holmenkol univerzalni vosek pink je kvaliteten hidrokarbonski (parafinski) vosek za mazanje alpskih in tekaških smuči ter snežnih desk. Za vse vrste in temperature snega (od 0 do -20 °C). Je najbolj prodajan vosek, ki ga uporabljajo rekreativci in tekmovalci. Vosek je primeren za treninge in tekmovanja (za manj zahtevne smučarje).

HOLMENKOL OSNOVNI VOSEK – BETAMIX

Holmenkol osnovni vosek – BetaMix je najbolj uspešna mešanica svetovnega pokala. Enostavna uporaba, mešanje ni potrebno. Odlični osnovni in trening voski. Priznavajo in uporabljajo jih državne reprezentance in svetovna smučarska industrija .

LISKI RAZLIČNE SVEČICE V TRAKOVIH

Liski svečice v trakovih; transparent, črne ali grafit. Uporabite jih za popravilo drsne obloge. Lahko uporabite odprti ogenj ali pa si pomagate z pomočjo plinskega gorilnika in tačke za gladenje.

SNOLI ŠČETKA ŽIMA

Vsestranska ščetka z konjskimi ščetinami. Namenjena je ščetkanju podlage smuči ali snowboarda potem ko ste na podlago nanesli hladen vosek. Je najbolj fina ščetka, primerna za najbolj zahtevne smučarje in deskarje, ki želijo ali potrebujejo brezhibno namazano desko, ki bo hitrejša od ostalih. Z njo lahko ščetkate v vse smeri.

SNOLI ŠČETKA VLAKNO

Snoli Ščetka, ki ima ščetine iz vlakna, dolger 13mm. Ena najbolj vsestranskih ščetk, kajti z njo lahko očistite podlago pred vročim voskanjem in jo nato lahko zopet uporabite za razščetkanje nanešenega voska.

HOLMENKOL VOSEK ZA TURNE SMUČI IN KOŽE

Univerzalni vosek v sticku za hladni nanos na kože in površine turnih smuči. Za vse vrste snega in temperature.

HOLMENKOL VOSEK ZA KOŽE, V RAZPRŠILCU

Univerzalni vosek v razpršilcu za hladni nanos na kože za turne smuči. Narejen na vodni osnovi, za vse vrste kož, snega in temperature. Prepreči da bi se sneg in led prijela na kože.